لوگوی سایت آبرسانها

لینک های اصلی

آواتار کاربر

شما باید وارد شوید

حساب شما

برندها و بلاگ های آموزشی

تصویر شرکت

برند آب معدنی برفدانه مشهد

تاریخچه تولیدی برف دانه شرق

شرکت برف دانه شرق از سال 1384 با هدف تولید انواع لبنیات و آب معدنی شروع به کار کرده و بعد از گذشت مدتی با توجه به کیفیت بالای آب معدنی تولیدی سیاست خود را تغییر داده و تمام تمرکز خود رو بر روی تولید آب معذنی با نام برف دانه کرده است که هم در کیفیت کالای خود اطمینان کامل دارد و هم از فروش بسیار بالای در این زمینه برخوردار می باشد.

 

لیست محصولات تولیدی برف دانه شرق

آب معدنی با کیفیت بسیار بالا در حجم های 0.5 و 1.5 لیتری

 

آدرس کارخانه

مشهد، آرامگاه فردوسی، کیلومتر 33 جاده گوارشک، نرسیده به سد ارداک سمت راست

 

نام مدیر عامل

جواد الهی

 

تعداد کارکنان شرکت

20 نفر

 

متراژ زمین کارخانه

10000 متر مربع

 

متراژ بنای کارخانه

1600 متر مربع بنای اداری و صنعتی

 

تاریخ تأسیس

1384

 

 آب‌ معدنی چیست؟

آب معدنی آبی است که نسبت به آب معمولی از نظر میزان مواد معدنی، نوع مواد معدنی و گاز و همچنین درجه حرارت تفاوت داشته باشد. آب‌های معدنی، از چشمه‌های طبیعی یا چشمه‌هایی که مصنوعی ایجاد کرده‌اند، جریان دارند و آن‌ها را در همان سرچشمه در ظرف مخصوصی پر می‌کنند و برای مصرف حمل می‌نمایند. آب چشمه‌ها به‌طور کلی دارای نمک‌هایی هستند که در موقع عبور آب از سطح زمین در آن حل شده باشد. مقدار این نمک‌ها در آب‌های معدنی به‌ مراتب زیادتر و حداقل به یک در هزار می‌رسد.

 

ترکیبات کلی آب‌های معدنی

در آب معدنی ترکیباتی مانند نمک‌های ید و ترکیبات آرسنیک و ترکیبات گوگرددار و مواد رادیواکتیو و نظیر آن‌ها وجود دارد که در آب معمولی نیست. از آنجائیکه ترکیبات قشر زمین در نقاط مختلف، متفاوت می‌باشد، ترکیبات آب‌های معدنی هم فرق می‌کند.

 

خواص درمانی آب‌های معدنی

استفاده از آب‌های معدنی، تاریخی بسیار کهن دارد ولی استفادهٔ علمی از آب‌ها پس از شناخت اثرات درمانی آن‌ها در قرن اخیر تحقق یافته‌است. آب‌های معدنی به روی بدن انسان یا مخصوصاً نواحی ویژه‌ای از بدن دارای اثراتی می‌باشد که این اثرات در هنگام مصرف مستقیم از آب چشمه (یعنی اولین نقطه‌ای که آب معدنی ظاهر می‌شود) شدیدتر می‌باشد.

آب‌های معدنی که در نقاط مختلف وجود دارد هر کدام اثر ویژهٔ مربوط به همان آب را دارد زیرا ترکیبات هر آب معدنی ویژه همان منطقه است:

1)  انیدرید کربنیک محلول در آب اسیدی موجب تسریع حرکت دودی‌شکل روده می‌گردد و مقدار عصاره‌هایی که در روده ریخته می‌شود را زیادتر می‌کند. در نتیجه، هضم غذا تسریع می‌شود. همچنین موجب زیاد شدن اسید کلریدریکی که در معده تولید می‌شود، می‌گردد و اثر اشتهاآور دارد. آب‌های قلیایی نیز فعالیت معده را زیاد می‌کنند و اسید معده را از بین می‌برند و در معالجه درد مفاصل مؤثرند.

2)  آب‌های تلخ اثرات خوبی در برطرف کردن یبوست و چاقی دارند. آشامیدن آب این چشمه‌ها برای اشخاص ضعیف و کم خون و مسلول و نظیر این‌ها خوب نیست.

3)  آب‌های آهن‌دار برای درمان کم خونی بسیار مفید می‌باشد.

4)  آب‌های گوگردی در درمان روماتیسم و امراض جلدی و مسمومیتهای فلزی تجویز می‌شود.

5)  آشامیدن آب این چشمه‌های آرسنیک‌دار برای رفع کم خونی و ضعف ناشی از کمی غذا و غیره مفید است.

6) آب چشمه‌های یددار را بیشتر برای آشامیدن و نه حمام گرفتن مصرف می‌کنند و ید موجود در آن‌ها، هم دستگاه گوارش و هم غدد گلو را تحریک به کار و ترشح می‌کند.

7)  آب‌های آهک‌دار در درمان نارسایی کلیه و درمان ناراحتی اعصاب و درمان اگزمای پوست و غیره توصیه شده‌اند.

8)  اشخاصی که مبتلا به سوء هاضمه یا چاقی زیاد هستند یا دستگاه تنفسی آن‌ها خوب کار نکند، بر اثر آشامیدن آب چشمه‌های کلرور سدیم بهتر می‌شوند.

9)  آب‌های رادیو اکتیو موجب فعالیت و ترمیم سلول و بافت‌های بدن شده، باعث ازدیاد کلسیم‌سازی گشته و می‌تواند رگ‌های خونی بدن را گشاد نموده، مدّر باشد و آرام بخش و باکتری کش است.

 

منابع:

1)           فوودکیز 

2)           ویکیپدیا